- 2 oua
- 6 linguri ulei
- 1 cutie mica de iaurt (150gr)
- 8 linguri zahar ( +2 daca vreti dulce dulce)
- 250g faina
- 1 plic praf de copt
- un pic de sare
- 1/2 esenta portocala
- 1 fiola esenta vanilie
- 1 mana de fructe goji rehidratate (tinute 5 min intr-un pahar cu apa calda apoi scurse de apa )
- fulgi de ciocolata
Mod de preparare:
- Se mixeaza ouale cu zaharul pana acesta se topeste si compozitia creste in volum apoi se adauga treptat restul ingredientelor inafara de ciocolata si goji si se amesteca cu o spatula.
- Adaugam fructele goji si o parte din fulgii de ciocolata in compozitie.
- Se pune aluatul in forme de briose ( jumatate sau chiar mai putin deoarece creste la copt) si deasupra se pun fulgi de cioco.
- Se dau la cuptorul preincalzit pt cca. 30 min. pana se rumenesc frumos desupra.
- Pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu