Ingrediente:
- piept pui (caserola muschiulet de pui bucati pt snitele erau 15 buc)
- 15 felii cascaval
- 15 felii sunca
- sare, piper
- pesmet
- ulei
- 3 oua
Mod de prepare:
- TRUC 1: Asezi pe tocator folie strech apoi carnea de pui si deasupra iar folie, le bati ca pentru snitele, nu se va mai lipi carnea de tocator, fiind de pui e mai frageda.
- Condimentezi carnea cu sare si piper.
- Asezi peste carnea de pui o felie de sunca, una de cascaval, rulezi si pui o scobitoare sa nu se desfaca. (sa nu uitati de ea cand mancati :D )
- TRUC 2: Se bat albusele spuma apoi adaugam galbenusurile.
- Pe o farfurie punem pesmet.
- Se dau prin pesmet, ou si iar pesmet si se pun la prajit in ulei incins.
- Se servesc calde langa ce garnitura preferati.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu