Ingrediente:
- 200 g sunca/salam (dupa preferinta)
- 100-200 g cascaval
- 100 g masline
- 1 ceapa
- 1 ardei rosu
- 50 g unt
- 5 oua
- 100 ml lapte
- 1 sticla sos de rosii+oregano+busuioc
- 9 felii de paine
- 1 conserva ciuperci feliate
- Se unge tava cu unt.
- Feliile de paine se inmoaie in lapte si se aseaza in tava si incercam sa nu lasam prea mult spatiu intre felii.
- Adaugam sunca, ardeiul si ceapa taiate cubulete.
- Adaugam ciupercile apoi cascavalul dat pe razatoare.
- Batem ouale cu telul si le adaugam peste cascaval apoi decoram cu masline.
- Incingem cuptorul si adaugam tava pt 30 minute la foc potrivit apoi scoatem si turnam sosul de rosii incalzit inainte, apoi mai punem tava la cuptor pt 10 min.
Un comentariu:
Miam, miam, miam! Foarte buna! Mi se face pofta dar azi e post!
Trimiteți un comentariu