vineri, 1 februarie 2013

Ciorba de fasole boabe cu afumatura


Ingrediente:

  • 4 conserve fasole in sos tomat (circa 1.200 kg)
  • 400 g kaiser/sunculita
  • 3 morcovi
  • 1/2 telina radacina
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 ceapa
  • cimbru, tarhon

Mod de preparare:
  • Afumatura am pus-o la fiert iar cand e gata o scoatem pe o farfurie si cand s-a racit o taiem cubulete.
  • Legumele se curata, se spala si se taie marunt. Punem la calit ceapa in ulei incins si imediat dupa adaugam morcovii, telina, patrunjelul si le calim putin apoi adaugam cu polinicul putina apa in care a fiert afumatura. 
  • Cand legumele sunt fierte adaugam restul de apa si apoi adaugam cubuletele de carne si conservele de fasole.
  • Le lasam sa fiarba putin apoi dam gust ciorbei cu sare, vegeta si cimbru uscat si tarhon (din borcan cu otet).




Niciun comentariu: