Ingrediente:
- 6 cartofi
- 4 felii de sunca/parizel/bacon
- 2-3 linguri ulei
- 2-3 felii unt
- vegeta, piper
- 4 linguri de smantana
- 6 catei de usturoi
- 1 lingurita de ulei si de otet
Mod de preparare:
- Se preincalzeste cuptorul la 200 grade C.
- Se preapara un mujdei din usturoi, sare, ulei, otet apoi smantana.
- Cartofii se spala cu periuta apoi se sectioneaza transversal, fara a se taia complet si introducem cate o felie de sunca/parizel/bacon.
- Intr-un bol punem ulei, piper si vegeta cu care ungem cartofii.
- Se aranjeaza pe o tava tapetata cu hartie de copt, se pune o felie de unt peste fiecare cartof si se baga la cuptor.
- Cartofii Suedezi sunt gata in aprox. 60 minute.
- Se servesc cu sosul de usturoi.
2 comentarii:
Am probat reteta dvs. e DELICIOASA! :)
Ma bucur ca v-a placut!
Trimiteți un comentariu