Ingrediente:
- carne de pui
- 200 g taietei
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 1 ceapa
- 2 rosii
- leustean
- bors magic
- sare
- 1 galbenus
- 1 lingura de smantana
Mod de preparare:
- Legumele se curata, se spala si se taie marunt sau cubulete.
- Carnea de pui se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Se ia cu o paleta spuma apoi se sterg marginile oalei.
- Adaugam legumele (ceapa, morcovii si telina ) si completam cu apa calda.
- Adaugam rosiile taiate marunt si mai lasam 5 min sa fiarba apoi adaugam taieteii.
- Cand taiteii sunt fierti, se potriveste supa la gust cu sare si se acreste cu bors.
- Leusteanul se taie marunt si se adauga in oala.
- Intr-un bol punem un galbenus si o lingura de smantana, omogenizam, apoi luam cu polonicul supa din oala si adaugam in bol sa subtiem compozitia.
- Oprim focul apoi adaugam dressingul de smantana si amestecam sa nu se branzeasca.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu