- 1 buc broccoli 500g
- 100g bacon
- 100g cascaval
- 50g unt
- 3 catei de usturoi
- 250 g spaghete
- 400 ml smantana pt gatit LaDorna 15% grasime
- sare, piper
- parmezan
Mod de preparare:
- Se pune apa la fiert cu sare, cand clocoteste se adauga brocoli desfacut buchetele . Fierbem cateva minute, atentie ca fierbe repede, scoatem , strecuram.
- Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt fierte le lasam in apa in care au fiert pana pregatim sosul.
- Intr-o tigaie mare punem untul la topit, calim baconul apoi il scoatem intr-o farfurie.
- Punem la calit usturoiul pisat apoi adaugam broccoli fiert si taiat dupa prefetinta. Adaugam sare si piper si lasam la inabusit putin ca sa il patrunda aromele.
- Adaugam baconul, smantana pt gatit si cascavalul dat pe razatoare. Sosul la inceput e mai lichid dar se ingroasa rapid.
- Cand sa topit cascavalul in sos adaugam spaghetele calde si scurse de apa.
- Lasam 2-3 minute pe foc si daca e nevoie mai adaugam sare.
- Se servesc calde cu parmezan razuit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu