miercuri, 8 iulie 2015

Tarta cu dovlecei si branza telemea

Ingrediente:

  • 500g dovlecei
  • 2 morcovi 
  • 1 ceapa mica galbena
  • 1 ceapa mica rosie
  • 1 legatura marar
  • 250g branza telemea
  • 5 oua
  • 130g faina
  • 60ml ulei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 50g cascaval
Mod de preparare:
  • Legumele se curata si se spala; se dau pe razatoare.
  • Mararul si ceapa se taie marunt; branza si cascavalul se dau pe razatoare.
  • Am scurs de zeama dovlecelul si morcovul.
  • Batem cu un tel ouale, adaugam legumele, branza, faina, uleiui.
  • Tapetam o tava 20x20cm cu hartie de copt. Turnam compozitia, nivelam si presaram cascaval ras.
  • Dam tava la cuptor pt 40 min.



Niciun comentariu: