miercuri, 18 februarie 2015

Rulada cu dulceata


Ingrediente:
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar 
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri faina
  • dulceata pt umplere
  • zahar pudra pt decor
Mod de preparare:



  • Se bat albusurile spuma cu zaharul. Pe urma cu o spatula se incorporeaza pe rand cu miscari lente galbenusurile, apoi uleiul si la final faina cernuta.
  • Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mica(28x20),se niveleaza aluatul si se coace cu grilajul pus la mijlocul cuptorului 15 minute .
  • Se lasa in tava sa se raceasca (nu se ruleaza).
  • Rezulta o rulada foarte elastica care nu se rupe la rulare.
  • Se elimina hartia de copt, se distribuie uniform dulceata si se ruleaza.Se poate servi imediat.
  •  Nu fiti hapsane cu dulceata...cum am fost eu :D nu se ruleaza bine din cauza asta! Pentru prima data eu zic ca merge :D e foarte pufoasa si gustoasa.

Niciun comentariu: