Ingrediente:
- 3 oua
- 3 linguri zahar
- 3 linguri ulei
- 3 linguri faina
- dulceata pt umplere
- zahar pudra pt decor
- Se bat albusurile spuma cu zaharul. Pe urma cu o spatula se incorporeaza pe rand cu miscari lente galbenusurile, apoi uleiul si la final faina cernuta.
- Se tapeteaza cu hartie de copt o tava mica(28x20),se niveleaza aluatul si se coace cu grilajul pus la mijlocul cuptorului 15 minute .
- Se lasa in tava sa se raceasca (nu se ruleaza).
- Rezulta o rulada foarte elastica care nu se rupe la rulare.
- Se elimina hartia de copt, se distribuie uniform dulceata si se ruleaza.Se poate servi imediat.
- Nu fiti hapsane cu dulceata...cum am fost eu :D nu se ruleaza bine din cauza asta! Pentru prima data eu zic ca merge :D e foarte pufoasa si gustoasa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu