Ingrediente uscate:
- 125 g faina
- 100 g zahar
- 1/2 plic de praf de copt
- 1 varf de lingurita bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- 1 esenta de vanilie
- unt pentru uns tava
Ingrediente umede:
- 125 ml iaurt
- 4 linguri ulei
- 1 ou
- coaja de la o portocala
- sucul de la o portocala
Pentru decor :
- zahar pudra
- o portocala felii si suc de portocala
Mod de preparare:
- Toate ingredientele uscate trebuie cernute cu ajutorul unei site.
- Separat intr-un bol se amesteca ingredientele umede cu ajutorul unui tel, apoi se toarna peste cele uscate si le amestecam cu ajutorul unei spatule.
- Se toarna compozitia intr-un vas uns cu unt. Am avut vas cu diametru de 26 cm si nu a mai iesit asa inalt.
- Cand se raceste se pudreaza cu zahar apoi cand se serveste se decoreaza cu felii de portocala si se stropeste cu suc de portocala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu