Ingrediente:
- 500-1000 g visine fara samburi ( nu stiu exact cat au fost ca am avut la lada si am uitat sa cantaresc cand s-au dezghetat )
- 130g faina
- 100 g zahar
- 50g unt topit + unt de uns tava
- 2 plicuri zahar vanilat
- 4 oua
- 240ml lapte
- un praf de sare
- zahar pudra pt pudrat la final
Mod de preparare:
- Se unge vasul cu unt si se tapeteaza cu hartie de copt
- Se pun fructele cat sa acopere baza vasului.
- Intr-un bol mare se pune faina,zaharul,vanilia,sarea se amesteca un pic cu telul apoi adaugam ingredientele lichide.
- Amestecam bine pana devine o compozitie ca de clatite,
- Turnam peste fructe si dam la cuptorul preincalzit 45 min la foc potrivit.
- Va creste mult dar cand se raceste revine la forma initiala.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu