Ingrediente:
- 3 cartofi
- 1 dovlecel
- 1 morcov
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa
- pulpe de pui
- condimente pui
- 1 catel de usturoi
- sare,piper
- ulei
Mod de preparare:
- Pulpele se condimenteaza (intr-o farfurie se pune putin ulei si o lingurita de condiment, amestecati si ungeti cu o pensula fiecare pulpa).
- Se spala si se taie legumele dupa preferinta.
- Intr-un vas de yena se pune ulei, legumele, pulpele si o cescuta de apa.(dovlecelul va lasa apa).
- Se acopera vasul si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora, apoi descoperim vasul pentru a se rumeni pulpele si a scadea apa din vas. Amestecam legumele si pulpele le intoarcem sa se rumeneasca uniform.Spre final adaugam usturoiul taiat feliute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu