vineri, 31 octombrie 2014

Pulpe de pui cu legume la cuptor


Ingrediente:

  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa
  • pulpe de pui
  • condimente pui
  • 1 catel de usturoi
  • sare,piper
  • ulei
Mod de preparare:
  • Pulpele se condimenteaza (intr-o farfurie se pune putin ulei si o lingurita de condiment, amestecati si ungeti cu o pensula fiecare pulpa).
  • Se spala si se taie legumele dupa preferinta.
  • Intr-un vas de yena se pune ulei, legumele, pulpele si o cescuta de apa.(dovlecelul va lasa  apa).
  • Se acopera vasul si se da la cuptor la foc potrivit pentru o ora, apoi descoperim vasul pentru a se rumeni pulpele si a scadea apa din vas. Amestecam legumele si pulpele le intoarcem sa se rumeneasca uniform.Spre final adaugam usturoiul taiat feliute.

Niciun comentariu: