miercuri, 2 mai 2012

Omleta la cuptor cu legume

Ingrediente:


  • 5 oua
  • 150 g branza
  • 150 g ciuperci
  • 50 g porumb
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 50 g masline
  • 100 g sunca
  • sare, piper

Mod de preparare:

  • Intr-un castron batem ouale cu telul.
  • Adaugam ciupercile feliate, sunca, ardeiul si ceapa verde tocate marunt, porumbul din conserva, maslinele feliate si branza rasa.
  • Tapetam o forma de tarta cu putin unt sau ulei, apoi turnam compozitia.
  • O bagam la cuptor la foc mic pana ce omleta se va inchega  si se va rumeni foarte putin pe fund.
  • O portionam si o putem servi atat calda cat si rece.


M-am inspirat din CAIETUL CU RETETE

Un comentariu:

Florin spunea...

N-am facut niciodata omleta la cuptor, dar o sa incerc.