Ingrediente:
- 2 capatani de salata
- 150 g bacon taiat cubulete
- 5 catei de usturoi pisati
- 100 g iaurt
- 200 ml lapte
- 2 linguri de smantana
- 1 galbenus
- marar verde tocat marunt
- sare, vegeta
- bors sau zeama de lamaie
- 1 ceapa potrivita ( recomandat e sa folositi ceapa verde ) toiata marunt
- 1 lingura de faina
- 50 g orez
Mod de preparare:
- Se prajeste putin baconul in ulei incins apoi se scoate pe o farfurie.
- Se pune la calit ceapa iar cand este calita adaugam o lingura de faina si mestecam sa nu se prinda.
- Adaugam salata verde taiata la dimensiunea dorita de dvs si punem capacul si lasam sa se inabuse putin, apoi adaugam baconul, orezul si apa calduta apoi lasam la fiert.
- Separat, preparam intr-un bol compozitia de dres formata din: 1 galbenus, iaurtul si smantana, toata amestecate cu telul.
- Cand vedem ca salata este fiarta adaugam laptele si compozitia mai sus mentionata.
- Adaugam usturoiul pisat, mararul verde si dregem cu sare, vegeta si bors dupa gustul fiecaruia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu