Ingrediente pentru crema:
- 600 ml lapte + 150 g nuca de cocos ( nu am gasit lapte de cocos [700 ml]...poate in orasele mari gasiti )
- 100 ml lapte + 70 g amidon de porumb + 3 linguri de zahar
- 70 g ciocolata alba
- 170 g unt ( la temperatura camerei )
- 100 g zahar pudra
- 6 linguri de nuca de cocos
- un pachet de foi de pandispan ( vanilie sau cacao )
Mod de preparare:
- Puneti la fiert intr-o craticioara cei 600 ml de lapte cu 150g cocos , apoi strecurati. ( nr.1 si 2 )
- Se adauga ciocolata alba si lasati la foc mic pana da in clocot. ( nr.3 )
- Separat, se amesteca cei 100 ml lapte cu amidonul si zaharul si se aduga compozitia peste laptele de cocos. ( nr.4 )
- Continuati sa amestecati pana se ingroasa crema. ( nr. 5 )
- Adaugati cele 6 linguri de cocos si lasati sa se raceasca crema. (nr.6 )
- Separat, mixam untul cu zaharul pudra si adaugati crema de lapte ( sa fie racita bine )
- Apoi umpleti foile.
Un sfat!!!
E atat de pufoasa prajitura ca de abia se poate taia !!!
Un sfat!!!
E atat de pufoasa prajitura ca de abia se poate taia !!!
~ Reteta preluata de pe Edith's Kitchen ~
2 comentarii:
Ar trebui sa deschizi o cofetarie cu asemenea bunataturi.Sper ca au mai ramas ceva bucati din prajitura.
Vai ce prajitura buna! Mi-ai facut o pofta...
Trimiteți un comentariu