Ingrediente:
- 1 cutie mare pate
- 1 cutie ciuperci
- 3 oua crude
- 2 oua fierte
- 1 gogosar murat
- 1 ceapa + 5 fire de ceapa verde ( 1 legatura )
- 3 linguri de orez
- 1 legatura de marar
- 1 legatura de patrunjel
- 5 linguri ulei
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
- Se fierbe orezul si se strecoara.
- Mararul si patrunjelul se taie marunt.
- Ciupercile si gogosarul se taie si ele marunt si se lasa la scurs.
- Ouale fierte se taie marunt.
- Cepele se calesc putin in ulei apoi se ia de pe foc. Se adauga in tigaie apoi restul de ingrediente: pateul, ciupercile, ouale fierte si crude, gogosarul, verdeata, orezul, sare si piper dupa gust
- Se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina o tava de cozonac, se pune compozitia in tava.
- Se coace la foc potrivit 1h sau 1h 30 min, pana cand face o crusta aurie.
- dupa ce l-am scos din cuptor
- Se serveste rece, taiat felii.
~ Reteta preluata de pe: Edith's Kitchen ~
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu