vineri, 11 noiembrie 2011

Rulada de biscuiti cu crema de cocos



Ingrediente pentru foaie:

  • 200 ml lapte
  • 50 g cacao
  • 5 linguri zahar
  • 400-500 g biscuiti macinati
Ingrediente pentru crema:
  • 1 pachet de unt
  • 100 g nuca de cocos
  • 5 linguri de zahar pudra
Mod de preparare a foii:
  • Fierbi laptele cu zaharul si cacaua pana dau in clocot, iei vasul de pe foc si torni compozitia peste biscuitii macinati, amestecand bine pana se omogenizeaza. 
  • Lasi compozitia sa se raceasca, apoi o intinzi pe o folie de celofan.
Mod de preparare a cremei:
  • Freci untul spuma cu zaharul pudra, apoi adaugi nuca de cocos si amesteci pana se omogenizeaza.
  • Intinzi crema peste foaia de cacao, apoi rulezi cu grija si dai rulada la frigider.
~ reteta de la prietena mea Adriana ~

Un comentariu:

Speranta spunea...

Numai bunatati...Foarte frumos ti-au iesit.Imi plac foarte mult retetele tale!
O zi binecuvantata iti doresc.