Ingrediente pentru foaie:
- 200 ml lapte
- 50 g cacao
- 5 linguri zahar
- 400-500 g biscuiti macinati
Ingrediente pentru crema:
- 1 pachet de unt
- 100 g nuca de cocos
- 5 linguri de zahar pudra
Mod de preparare a foii:
- Fierbi laptele cu zaharul si cacaua pana dau in clocot, iei vasul de pe foc si torni compozitia peste biscuitii macinati, amestecand bine pana se omogenizeaza.
- Lasi compozitia sa se raceasca, apoi o intinzi pe o folie de celofan.
Mod de preparare a cremei:
- Freci untul spuma cu zaharul pudra, apoi adaugi nuca de cocos si amesteci pana se omogenizeaza.
- Intinzi crema peste foaia de cacao, apoi rulezi cu grija si dai rulada la frigider.
~ reteta de la prietena mea Adriana ~
Un comentariu:
Numai bunatati...Foarte frumos ti-au iesit.Imi plac foarte mult retetele tale!
O zi binecuvantata iti doresc.
Trimiteți un comentariu