Ingrediente:
- 250 g tagliatelle ( sau orice fel de paste )
- 2 ardei
- 1 dovlecel
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 2 catei de usturoi
- 2- 3 rosii
- busuioc, sare, piper
- 300 g piept de pui
- 3 linguri ulei de masline
- 1 legatura de patrunjel
Mod de preparare:
- Speli pieptul de pui si in tai in bucati. Il presari cu putin busuioc si il inabusi in ulei, turnand cate putina apa.
- Intre timp, cureti si speli legumele. Mixezi in blender ardeii si rosii decojite, tai marunt ceapa si usturoiul, iar dovlecelul si morcovul ii dai pe razatoarea mica. Cand carnea s-a patruns, pui legumele in urmatoarea ordine: morcovul, dovlecelul, ceapa, iar dupa ce au scazut, ardeiul, rosiile si usturoiul.
2 comentarii:
Bună ziua, numele meu este Costin Comba și administrez un blog de fotografie www.costin-comba.blogspot.com (PR 5) . Aș vrea să vă rog dacă doriti să facem un schimb de link-uri.
Eu voi posta link-ul dumneavoastra pe : www.romanicateiubesc.blogspot.com si pe www.bycetateanu.wordpress.com iar dumneavoastra postati pe blog link-ul blogului meu de fotografie www.costin-comba.blogspot.com . Dacă doriți să mă băgați în seamă bine, dacă nu, mă înclin cu respect și vă mulțumesc, atașând scuzele de rigoare pentru deranjul creat. Va multumesc si pentru un eventual raspuns, pozitiv sau negativ.
Buna! V-am adaugat blogul in lista blogurilor ce le urmaresc...ma bucur de colaborare.
O zi frumoasa!
Trimiteți un comentariu