marți, 19 iulie 2011
Paste cu ciuperci
Ingrediente:
- 200 g paste spirale
- 500 g ciuperci proaspete sau din conservă
- 4-5 căţei de usturoi
- 1 ceapă mică
- 200 g smântână
- 200 ml lapte
- 1 lingură făină
- 1 lingură vegeta
- sare, piper, mărar
- 1 lingură ulei de măsline
Mod de preparare:
Se fierb pastele în apă cu un praf de sare, se clătesc cu apă rece şi se lasă la scurs.
Se călesc în uleiul încins, ceapa şi usturoiul tocate mărunt. Se adaugă ciupercile tăiate felii. Se lasă la foc mic până scade apa.
Separat într-un bol, se omogenizează smântâna, laptele şi făina.
Se toarnă amestecul obţinut peste ciuperci şi se fierbe câteva minute la foc mic, amestecând continuu să nu se prindă. Se condimentează cu sare, piper şi mărar, după gust.
Se servesc alături de paste.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
3 comentarii:
Ador ciupercile, indiferent de soiul lor.Multumesc pentru reţetă scumpa mea.
Ma bucur ca va place reteta...azi am incercat-o si eu...
Mai am cateva retete ce urmeaza sa fie publicate pe blog numai sa-mi fac timp.
Yammy! Super initiativa.. Ma faci sa incerc cateva :)
Trimiteți un comentariu