vineri, 22 iulie 2011

Chiftelute de dovlecei

Ingrediente:

- 1 dovlecel mare
- 3 ouă
- 300 g brânză
- 3 linguri de faină sau gris
- sare, piper, mărar verde

Mod de preparare:

Dai dovlecelul prin răzătoarea mică, adaugi sare şi piper apoi îl laşi timp de 15 minute. Iei câte puţin din compoziţie în mână şi o storci bine de zeamă. Amesteci compoziţia de brânză rasă, ouăle, făina ( grisul ) şi mărarul tocat mărunt.
Pui chifteluţele cu o lingură în tigaie şi le prăjeşti.

2 comentarii:

Cata spunea...

Imi lasa gura apa numai cand le vad :))

Speranta spunea...

Te admir foarte mult pentru tot ce faci ...

Arata minunat chiftelutele,ma tenteaza sa incerc reteta ta,
cred ca sunt o bunatate!

O, zi placuta iti doresc!