Ingrediente:
- 4 oua
- 150 g zahar pudra
- 200 g faina
- 100 g unt
- 2 plicuri vanilie
- un praf de sare
- 1 praf de copt
- 150 ml iaurt
- 2 lingurite miere albine
- 100-150 g visine
- 50 ml suc de la visine
Mod de preparare:
- Albusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam pe rand galbenusirile, untul topit, vanilia, sarea, iaurtul, amestecam usor apoi adaugam prin cernere faina amestecata cu praful de copt. Amestecam cu grija cu ajutorul unei spatule.
- O forma rotunda se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.
- Se adauga jumatate din compozitie, adaugam visinele scurse de suc.
- In compozitia ramasa am adaugat mierea si sucul de visine si am amestecat bine apoi turnam in forma.
- Se da la cuptor cca.40 min.
Un comentariu:
Ce frumos arata! Tare bun!
Trimiteți un comentariu