vineri, 24 iunie 2011

Este posibil sa fii pierdut in Biserica? ( II )


E posibil ca unii crestini sa fie pierduti chiar in Casa Domnului: 
fiul cel mare ( Luca 15 )

Nu toti au observat, dar fiul cel mare era intr-un mai mare pericol decat fiul cel mic, risipitorul. Cel mai mare era in casa...dar pierdut, poate chiar mai pierdut decat fratele sau, cel mic. Tipul acesta traia un mare fals. Avea o traire gresita, total gresita, dar nu stia. Tot ce facea omul acesta era din obligatie, poate chiar de sila, nu? Individul era serios, moral, cuminte, harnic, nu iesea din porunca tatalui. Repede l-am fi bagat in comitet. Dar in acelasi timp era neiubitor, nemilos, nemultumit si rautacios. 

Cel mai mare pericol in care se afla azi Biserica Domnului nu-i din cauza fiilor care au plecat de acasa, ci din cauza celor ce sunt in casa, ei nu au plecat de acasa, dar sunt rai, nemilosi si neiubitori.

Doamne, indura-te si de unii si de altii!


Sa fii pierdut chiar intre ucenicii Domnului: Iuda

Avea privilegii. Era intre ucenici si el insusi...ucenic.
Participa la studiile biblice...cele mai alese. A avut cel mai bun Profesor de Noul si Vechiul Testament, pe Isus Hristos. A asistat la cele mai mari miracole din istorie. Era in compania cea mai de invidiat. Se ruga cu Isus Hristos. Scotea draci, dar el insusi era...drac. Iuda era iubitor...dar de bani. Si pentru bani a fost dispus sa faca chiar...orice.

L-a vandut pe Isus, dar si propriu-i suflet.


~ Mesaje cu impact de Daniel Cocar ~

Niciun comentariu: