- 4 dovlecei
- 500g sos de rosii
- 200g branza
- marar
- 1 morvov
- 1 telina mica
- 1 ardei rosu
- 1 ceapa
- 2 catei usturoi
Mod de preparare:
- Legumele se curata si se spala.
- Ceapa si ardeiul se taie cubulete, telina si morcovul se dau pe razatoare.
- Dovleceii se scobesc iar miezul se va toca si se adauga la celelalte legume.
- Intr-o oala punem apa la fiert si oparim 3-4 minute dovleceii apoi ii punel la scurs si racit.
- Punem la calit ceapa, ardeiul, morcovul, telina si cand s-au inmuiat adaugam miezul de dovlecei.
- Adaugam branza data pe razatoare, mararul tocat. Nu am mai pus sare pentru ca am folosit branza sarata.
- In vasul termorezistent punel sosul de rosii si usturoiul pisat ( mi-a ramas o lingura de compozitie si am adaugata si pe ea ).
- Umplem dovleceii si ii asezam in tava.
- Se dau la cuptor 1h.( 30min acoperiti cu folie sau capac si 30 min descoperiti ).
- I-am servit calzi cu garnitura de orez tras in unt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu