- 250 g polonezi
- 1 ceapa mare
- 2 pastarnaci
- 3 morcovi
- 1 telina
- 1 patrunjel
- 5-6 cartofi
- 1 ou (galbenus)
- 1 cutie de smantana
- bors, sare, vegeta, piper
- leustean, patrunjel
Mod de preparare:
- Speli si cureti legumele si le tai dupa preferinta.
- Pui legulemele la calit 5 min apoi torni apa calduta si lasi sa fiarba.
- Cureti polonezii de pielita si ii tai dupa preferinta.
- Cand legumele s-au fiert, adaugi polonezii si condimentezi cu sare, vegeta, piper.
- Toci patrunjelul si leusteanul marunt si le adaugi in oala, adaugi bors si lasi la fiert 10-15 min.
- Iei oala de pe foc.
- Separat intr-un bol amesteci un galbenus de ou cu smantana, apoi adaugi 1-2 polonice de ciorba, amesteci bine apoi ii dai drumul in oala.
- Mai poti pune verdeata deasupra, acoperi cu capac pentru a se combina aromele.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu