marți, 18 aprilie 2017

Chec aperitiv

 Ingrediente:

  • 150g faina
  • 6 oua
  • 200g cascaval
  • 100 g masline
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 5 felii sunca
  • 5 felii salam
  • 1 lingurita de sare
  • 1 plic praf de copt
  • 4 linguri de ulei
Mod de preparare:
  • Se mixeaza ouale pana isi dubleaza volumul.
  • Adaugam treptat faina si mixam.
  • Adaugam praful de copt, mixam.
  • Adaugam treptat uleiul, mixam.
  • Adaugam maslinele feliate, amestecam cu o spatula.
  • Adaugam cascavalul dat pe razatoare, amestecam.
  • Adaugam ardeiul, ceapa verde, amestecam.
  • Adaugam sunca si salamul, amestecam.
  • Intr-o tava de cozonac punem hartie de copt si turnam compozitia checului.
  • Dam la cuptor 40 min la 180 grade caldura sus-jos.
  • Lasam sa se raceasca apoi feliem.



Niciun comentariu: