- 150g faina
- 6 oua
- 200g cascaval
- 100 g masline
- 3 fire de ceapa verde
- 1 ardei rosu
- 1 ardei galben
- 5 felii sunca
- 5 felii salam
- 1 lingurita de sare
- 1 plic praf de copt
- 4 linguri de ulei
Mod de preparare:
- Se mixeaza ouale pana isi dubleaza volumul.
- Adaugam treptat faina si mixam.
- Adaugam praful de copt, mixam.
- Adaugam treptat uleiul, mixam.
- Adaugam maslinele feliate, amestecam cu o spatula.
- Adaugam cascavalul dat pe razatoare, amestecam.
- Adaugam ardeiul, ceapa verde, amestecam.
- Adaugam sunca si salamul, amestecam.
- Intr-o tava de cozonac punem hartie de copt si turnam compozitia checului.
- Dam la cuptor 40 min la 180 grade caldura sus-jos.
- Lasam sa se raceasca apoi feliem.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu