- 300g faina
- 250g zahar
- 80g cacao
- 100g zahar pudra
- 4 oua
- 100g unt
- 1 plic praf de copt
- 1 fiola esenta de rom
- 1 praf de sare
Mod de preparare:
- Mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul cat sa le combinam bine.
- Adaugam treptat ouale si mixam dupa fiecare, marim viteza mixerului, adaugam esenta de rom , mixam bine apoi oprim.
- Adaugam faina, cacaoa,praful de copt, sarea, mixam incet cat sa combinam toate ingredientele.
- Se da compozitia la frigider peste noapte cel mai indicat (e greu de modelat dupa doar 2h, se lipeste de maini si nu poti forma bilute).
- Formam bilute in mana, le tavalim prin zahar pudra, asezam cate 12 buc in tava pt ca ele isi maresc dimensiunea.
- Se coc cca.15 min.
Un comentariu:
pofta mare, ma servesc :)
Trimiteți un comentariu