miercuri, 9 decembrie 2015

Fursecuri cu ciocolata

Ingrediente:

  • 300g faina
  • 250g zahar
  • 80g cacao
  • 100g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100g unt
  • 1 plic praf de copt
  • 1 fiola esenta de rom
  • 1 praf de sare
Mod de preparare:
  • Mixam untul (la temperatura camerei) cu zaharul cat sa le combinam bine.
  • Adaugam treptat ouale si mixam dupa fiecare, marim viteza mixerului, adaugam esenta de rom , mixam bine apoi oprim.
  • Adaugam faina, cacaoa,praful de copt, sarea, mixam incet cat sa combinam toate ingredientele.
  • Se da compozitia la frigider peste noapte cel mai indicat (e greu de modelat dupa doar 2h, se lipeste de maini si nu poti forma bilute).
  • Formam bilute in mana, le tavalim prin zahar pudra, asezam cate 12 buc in tava pt ca ele isi maresc dimensiunea.
  • Se coc cca.15 min.

Un comentariu:

coco spunea...

pofta mare, ma servesc :)