Pages

sâmbătă, 10 ianuarie 2015

Orez cu legume tras in unt


Ingrediente:

  • 100g orez
  • 1 ardei kapia
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 dovlecel 
  • unt
Mod de preparare:

  • Orezul se clateste apoi se pune la fiert.
  • Legumele se spala. Ceapa verde si ardeiul se taie marunt, dovlecelul se curata si se da pe razatoarea mare apoi se stoarce de zeama.
  • Punem intr-o tigaie untul la topit apoi calim legumele in el.
  • Adaugam orezul fiert si condimentam cu sare dupa gust.
  • Merge de minune ca si garnitura la ciupercile umplute cu branza si marar.

3 comentarii:

  1. Spune-mi eşti de meserie bucătar?
    LA MULŢI ANI, Octavia, mulţi şi binecuvântaţi!

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani d-na Elena!
    De meserie acum sunt mamica :D dar trebuie sa si papam nu? imi place sa improvizez la bucatarie :D cand ma lasa piciu :D

    RăspundețiȘtergere

Persoanele anonime sunt NEINTERESANTE...