Ingrediente:
1 kg cartofi ( aprox. )
1 ceapa
1 morcov ( ras )
1 ardei gras
costita afumata sau carnati afumati
2 catei de usturoi
foi de dafin, sare, piper, patrunjel verde
bulion
1 lingura de faina
Mod de preparare:
In putin ulei calesti morcovul...
adaugi ceapa taiata marunt...
adaugi ardeiul gras tocat marunt...
cand s-au calit putin legumele adaugi afumatura...
apoi cartofii...
adaugi apa calduta cat sa se acopere...pui foile de dafin...
separat intr-un bol amesteci o lingura de faina cu bulion
si adaugi continutul rezultat peste tocanita...
adaugi sare, piper, vegeta, patrunjelul verde, apoi usturoiul taiat marunt.
Octavia, ¡qué lindo se ve este guiso! Imagino su aroma. Voy a intentar hacerlo. Hace un tiempo soy Seguidora de tu blog. Tengo un blog de artesanías hace 4 meses. Hace unos días inicié también un blog de cocina, se llama algodecocina.blogspot.com
RăspundețiȘtergerepor si te interesa. Otro día vuelvo a visitarte Dios te bendiga. Un abrazo, Celeste.