Ingrediente:
- 300 g cascaval
- 6 oua
- 100g sunca
- 100 g ciuperci
- 1 ardei rosu
- 3 linguri smantana
- 5 linguri faina
- patrunjel verde
- sare
- 100 ml lapte
Mod de preparare:
- Cascavalul il dai pe razatoarea mare.
- Sunca, ciupercile si ardeiul le tai cubulete.
- Adaugi ouale, smantana, faina apoi laptele si mestecati compozitia.
- Se da la cuptor circa 40 min.
Cred ca e gustoasa. Dar la cat si ce e pus in ea: bomba calorica :D
RăspundețiȘtergerechiar mi se face foame:D
RăspundețiȘtergere:(
Simplu si bun
RăspundețiȘtergereNo parece difícil ¡qué bueno! Voy a hacerla en casa. Gracias por compartir esta receta. Puedo notar que es muy sabrosa. Desde la distancia te envío mi cariño, Celeste.
RăspundețiȘtergerearata deliciosa, am s-o incerc si eu.:)
RăspundețiȘtergereMerci Eva!
RăspundețiȘtergerede preferabil e sa o consumi cat e calda...