Ingrediete:
- 10 kg visine
 - 7 kg zahar
 - aspirina
 
Mod de preparare:
- Se spala si se scot samburii de la visine.
 - Eu am dat visinele prin blender.
 - Se pun intr-o cratita sau oala mai mare sa fiarba la foc potrivit.
 - se adauga treptat zaharul.
 - Spuma de deasupra se ia cu o paleta.
 - Le-am fiert cam 4h si nu scadea sucul...m-am gandit sa iau cu polonicul si sa strecor sucul si sa fac sirop.
 - Siropul se mai fierbe putin separat.
 - Borcanele se spala bine, se pun in cuptor la sterilizat.
 - Dulceata si siropul se pun in borcane/sticle fierbinti.
 - Am adaugat aspirina pisata in fiecare sticla/borcan.
 - Le punem intr-o cutie sau cos acoperita sa stea la caldura pana a doua zi, apoi le ducem la beci.
 


Draga mea, stii cat de periculoasa este aspirina? Trebuie luata rar ... si in doze foarte mici.
RăspundețiȘtergere